Tulossa! Uutuus! Hampaiden Kotivalkaisupaketti

Uutuus! Helppoa ja turvallista hampaiden valkaisua kotikäyttöön. Kotivalkaisupaketti sisältää hammasteknikon tekemät henkilökohtaiset valkaisulusikat, tyylikkään kotelon, valkaisuaineet 2 viikon käyttöön ja selkeät ohjeet. Jatkossa voit ostaa lisää valkaisuainetta vastaanotolta. Kotivalkaisupaketin saaminen vaatii ainakin 2 käyntiä vastaanotolla. Voit varata aikasi siirtymällä ajanvaraukseen. Kotivalkaisu soveltuu parhaiten aikaisemmin vaalennettujen hampaiden ylläpitovalkaisuun tai jos hampaasi ovat luonnostaan melko vaaleat, saat kotivalkaisulla varmasti loistavia tuloksia!

Huomioi! Ennen minkäänlaista hampaiden valkaisua hampaiden pinta tulee puhdistaa hammaskivestä ja ien ei saa olla tulehtunut. Hampaissa olevat muovipaikat, kruunut ja siltahampaat eivät vaalene vaan valkaisuaine voi vaalentaa vain ehjää elävää ja siistiä kiillettä. Jos hammmaskivenpoistostosta on kulunut yli 6kk suosittelemme ensin varaamaan ajan hammaskivenpoistoon. Jos olet epävarma soveltuuko hampaidenvalkaisu sinulle. Voit varata ajan ilmaiseen valkaisuarvioon.

Valkaisuaine sisältää peroksidia, joka on aikuisille vaaratonta. Raskauden ja imetyksen aikana hampaita ei kuitenkaan kannata valkaista, sillä peroksidin vaikutuksesta vauvaan ei ole tutkimustuloksia.