Hampaiden tehovalkaisu vastaanotolla 189€

Hampaiden valkaisu sopii sinulle kun haluat selkeästi vaaleammat hampaat. Hampaiden sävy vaalennetaan tehokkaalla valkaisugeelillä. Käytämme vain kliinisesti tutkittuja ja testattuja tuotteita, jotka ovat täysin turvallisia hampaille. Hampaiden valkaisun sinulle tekee suun terveydenhuollon ammattilainen, suuhygienisti.

Hampaiden vaalenemisen aste on yksilöllinen. Siihen vaikuttaa mm. hampaiden väri, ikä ja hampaiden kunto. Hampaiden muovitäytteet eivät vaalene valkaisulla. Millään valkaisuaineella hampaista ei saada posliinin valkoisia tai niiden saavuttamiseksi tarvitaan useampi valkaisukäsittely. Hampaiden valkaisun jälkeen tulee olla syömättä 2 tuntia, veden juonti on sallittu. On myös erittäin tärkeää välttää värjääviä ruokia ja juomia sekä tupakkatuotteita kahden vuorokauden ajan. Saat selkeät kotihoito-ohjeet mukaasi toimenpiteen jälkeen.

Huomioitavaa! Ennen valkaisun tekemistä suuhygienisti tarkastaa hampaiden ja ikenien terveydetilan. Hampaissa ei saa olla reikiä eikä hammaskiveä! Jos edellisestä hammaskivenpoistosta on kulunut ainakin vuosi, suosittelemme varaamaan ensin ajan hammaskivenpoistoon. Valkaisua ei tehdä heti hammaskivenpoiston jälkeen, sillä ien voi vuotaa hieman ja häiritsee valkaisussa käytettävän iensuojan pysymistä paikallaan. Valkaisu voidaan suorittaa kahden päivän kuluttua hammaskivenpoistosta.

Valkaisuaine sisältää peroksidia, joka on aikuisille vaaratonta. Raskauden ja imetyksen aikana hampaita ei kuitenkaan kannata valkaista, sillä peroksidin vaikutuksesta vauvaan ei ole tutkimustuloksia.

Jos et ole varma soveltuuko hampaiden valkaisu sinun hampaillesi, voit varata ajan ilmaiseen valkaisuarvioon tai kysy rohkeasti lisää soittamalla 045 189 4885 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@dente.fi