Hammaskiven ja värjäytymien poisto 57-86 €, Kela-korvauksella 49-68 €

Huolehdi suusi terveydestä! Hammaskiven ja värjäytymien poisto tekee suustasi ihanan puhtaan, raikkaan ja terveen. Hammaskivi on kovettunutta bakteerimassaa, joka aiheuttaa mm. ientulehduksen ja pahan hajuisen hengityksen.

Toimenpide sisältää hammaskiven poiston ultraäänilaitteella ja viimeistelyn käsi-instrumentein. Hoidon lopuksi tehdään suuta raikastava ja värjäytymiä poistava pastapuhdistus+kiiltoputsi jolla saat takuulla ihanan kiillon hampaisiin. Hammaskivenpoisto ultraäänilaitteella on kivuton toimenpide. Käyntiin sisältyy myös yksilöllinen suun terveydenhoidon ohjaus. Hinta määräytyy hoidontarpeen/vaativuuden mukaan.

Hammaskivenpoisto 20min 59€ kelakorvauksella 51€

Hammaskivenpoisto 30min 71€ kelakorvauksella 59€

Hammaskivenpoisto 45min 86€ kelakorvauksella 68€

Huom! Nuorison (13-20v) suuta raikastavat puhdistukset 30-45€. Varaa nuorisoputsi valitsemalla toimenpide: Hammaskivenpoisto. Lisätietokenttään voi kirjoittaa NUORISO.

Jos edellisestä hammaskivenpoistosta on kulunut useampi vuosi ja hammaskiveä on kertynyt reilusti, varaudu kahteen hoitokäyntiin. Suuhygienistin tekemässä hampaiden puhdistuksessa on suositeltavaa käydä 1-2 kertaa vuodessa.

Voit tulla hammaskivenpoistoon ilman hammaslääkärin lähetettä. Jos sinulla on yksityishammaslääkärin lähete, saat kelakorvauksen hoidosta. Yksityishammaslääkäri kirjoittaa lähetteen tehdyn tarkastuksen perusteella. Yhteistyössä Hammasateljee Hammaslääkäri Lauri Vaahtoniemi 06 822 3838.