Hammaskiven ja värjäytymien poisto 57-89€, Kela-korvauksella 49-71€

Huolehdi suusi terveydestä! Hammaskiven ja värjäytymien poisto tekee suustasi ihanan puhtaan, raikkaan ja terveen. Hammaskivi on kovettunutta bakteerimassaa, joka aiheuttaa mm. ientulehduksen ja pahan hajuisen hengityksen.

Toimenpide sisältää hammaskiven poiston ultraäänilaitteella ja viimeistelyn käsi-instrumentein. Hoidon lopuksi tehdään suuta raikastava ja värjäytymiä poistava pastapuhdistus+kiiltoputsi jolla saat takuulla ihanan kiillon hampaisiin. Hammaskivenpoisto ultraäänilaitteella on kivuton toimenpide. Käyntiin sisältyy myös yksilöllinen suun terveydenhoidon ohjaus. Hinta määräytyy hoidontarpeen/vaativuuden mukaan.

Hammaskivenpoisto 20min 57€ kelakorvauksella 49€

Hammaskivenpoisto 30-45min 74€ kelakorvauksella 62€

Hammaskivenpoisto 60min 89€ kelakorvauksella 71€

Huom! Nuorison (13-20v) suuta raikastavat puhdistukset 30-45€. Varaa nuorisoputsi valitsemalla toimenpide: Hammaskivenpoisto. Lisätietokenttään voi kirjoittaa NUORISO.

Jos edellisestä hammaskivenpoistosta on kulunut useampi vuosi ja hammaskiveä on kertynyt reilusti, varaudu useampaan hoitokäyntiin. Suuhygienistin tekemässä hampaiden puhdistuksessa on suositeltavaa käydä 1-2 kertaa vuodessa.

Voit tulla hammaskivenpoistoon ilman hammaslääkärin lähetettä. Jos sinulla on yksityishammaslääkärin lähete, saat kelakorvauksen hoidosta. Yksityishammaslääkäri kirjoittaa lähetteen tehdyn tarkastuksen perusteella. Yhteistyössä Hammasateljee Hammaslääkäri Lauri Vaahtoniemi 06 822 3838.